< Zpět na školení

GDPR v roce 2022: novinky, zkušenosti, stanoviska z HR prostředí

Datum

22/09/2022 9:00 - 13:00

Cena

Běžná cena: 2 400 Kč (2 904 Kč s DPH)
Speciální cena pro klienty Randl Partners: 2 200 Kč (2 662 Kč s DPH)

Dostupnost

Volná místa

Pro pracovníky HR je kontakt s osobními údaji zaměstnanců denním chlebem. Zkratku GDPR zná asi každý, ale víte, co je to Nařízení ePR?  V tomto školení si kromě zopakování základních principů na praktických příkladech vysvětlíme, jak správně nastavit postupy a vyhotovit příslušné dokumenty, aby byla činnost společnosti v souladu nejen s těmito dvěma nařízeními.

Budeme se věnovat aktuálním otázkám, jakými jsou například ochrana osobních údajů a homeoffice, CCTV kamery a jejich atrapy, cookies, telemarketing, předávání osobních údajů do třetích zemí, či zveřejňování fotografií zaměstnanců na webových stránkách. Neopomeneme ani sankce a rizika, která jsou s osobními údaji spojena, a to včetně nových pokynů Evropského sboru pro ochranu osobních údajů pro výpočet pokut.

Seznámíme vás i s dalšími novinkami z této oblasti, kontrolní praxí Úřadu pro ochranu osobních údajů, a nevynecháme ani rozhodovací praxi nejen českých, ale i zahraničních orgánů a soudů.

 

 

 

 

 


Registrovat


    Upozorňujeme, že kapacita školení je omezená. Může se tedy stát, že Vaši registraci nebudeme moci akceptovat.
    Kliknutím na tlačítko "Odeslat" se závazně registrujete na zvolené školení a potvrzujete, že jste se seznámil/a s Obchodními podmínkami a Pravidly pro zpracování osobních údajů.

    Nepřeji si, aby mi byly zasílány nabídky seminářů.