< Zpět na školení

GDPR v roce 2022: novinky, zkušenosti, stanoviska z HR prostředí

Datum

22/09/2022 9:00 - 13:00

Cena

Běžná cena: 2 400 Kč (2 904 Kč s DPH)
Speciální cena pro klienty Randl Partners: 2 200 Kč (2 662 Kč s DPH)

Dostupnost

Volná místa

Každý pracovník HR je denně v kontaktu s osobními údaji zaměstnanců. Právní předpisy v oblasti ochrany osobních údajů i oblasti pracovního práva stanoví, jakým způsobem lze zpracovávat osobní údaje zákonným způsobem. Cílem našeho školení je seznámit vás s těmito základními principy zpracování a ochrany osobních údajů v HR prostředí. Prakticky a na příkladech vám vysvětlíme, jaké postupy zvolit a jaké dokumenty vyhotovit, aby byla činnost společnosti v pracovněprávních vztazích v souladu s GDPR.

V současné době také dochází k interpretaci některých problematických či nepříliš jasných ustanovení GDPR ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů. Objevuje si i nová judikatura, materiály Evropského sboru pro ochranu osobních údajů a stabilizují a sjednocují se i názory orgánů dohledu v ostatních zemích EU.

Seznámíme vás s novinkami důležitými pro HR oblast, které se nám podařilo shromáždit od účinnosti GDPR a zejména stanovisky, které Úřad pro ochranu osobních údajů po účinnosti GDPR doposud zveřejnil. Dozvíte se, jakým způsobem se má (ne)používat souhlas jako právní titul zpracování osobních údajů, jakým způsobem je možné prokázat soulad přijatých opatření s GDPR, nebo jak je možné zpracovávat fotografie fyzických osob a zaměstnanců.

Neopomeneme ani problematiku přímého marketingu, zasílání obchodních sdělení či velmi často probíranou, ale mnohdy složitou problematiku tzv. cookies.

 

 

 


Registrovat


    Upozorňujeme, že kapacita školení je omezená. Může se tedy stát, že Vaši registraci nebudeme moci akceptovat.
    Kliknutím na tlačítko "Odeslat" se závazně registrujete na zvolené školení a potvrzujete, že jste se seznámil/a s Obchodními podmínkami a Pravidly pro zpracování osobních údajů.

    Nepřeji si, aby mi byly zasílány nabídky seminářů.